Mökin tarkastuskäynnit

Kun mökki on pidemmän aikaa tyhjillään, on hyvä tehdä säännöllinen tarkastuskäynti, jolloin varmistetaan, että kaikki on kunnossa. Näin saadaan nopeasti tieto mm. mahdollisista myrskyn aiheuttamista vaurioista, kuten rikkoutuneet ikkunat tai katon päälle kaatunut puu ja vältytään lisävaurioilta. 

Lumisina talvina kattorakenteet voivat olla koetuksella. Tarkastuskäynnin yhteydessä varmistamme katolle kertyneen lumen määrän. Meiltä saat halutessasi myös lumenpudotuksen katolta. 

Mökille voi tilata myös lumenluonnin, jolloin mökin piha pysyy ns. asutun näköisenä läpi talven. Tämä saattaa pitää asiattomat vierailijat poissa mökiltä, kun mökki on ns. asutun näköinen.

Tarkastuskäynnistä voit hakea kotitalousvähennyksen.

Mökin Talvipaketti

Mökin Talvipaketti on palvelu, jossa asiakkaan vapaa-ajan asunnolla tms. käydään säännöllisesti kerran kahdessa viikossa tarkastamassa, että paikat ovat kunnossa. Käynnillä tarkastetaan esimerkiksi, että laituri on paikoillaan, ikkunoita ei ole rikki, pihalla ei ole merkkejä kutsumattomista vieraista, puita ei ole kaatunut tai kaatumassa talojen päälle ja lumikuorma ei ole päässyt pahasti kertymään katolle. Tähän voidaan liittää lisäksi sisätilojen tarkastukset, jos esim. mökkiä pidetään talviasuttavana: Tarkastetaan että lämpö on päällä ja putket eivät ole jäässä. Talvipaketin sisältö sovitaan aina asiakkaan ja kohteen tarpeiden mukaan.

Kun sopimus on tehty, asiakas saa tunnukset asiakassivulle, josta voi seurata kohteessa tehtyjä käyntejä. Jokainen käynti kirjataan ja kuitataan järjestelmään. Mikäli käynnillä havaitaan jotain poikkeavaa, kohteesta otetaan kuva, joka liitetään raporttiin.

Asiakassivun kautta myös lisätilausten tekeminen on helppoa ja nopeaa. Järjestelmän kautta voi tilata vaikka pihan aurauksen ja mökin lämmityksen, kun on tulossa mökille viikonlopun viettoon. Tai yhtä lailla, jos asiakas haluaa, että pihapuu kaadetaan ja pilkotaan klapeiksi talven aikana, tilauksen voi tehdä järjestelmän kautta. Kun työ on tehty, se näkyy tehtynä työsuorituksena asiakassivuilla.

Mökkitalkkari tarjoaa nykyaikaista ja avointa vapaa-ajan asunnon kiinteistöhuoltoa, jota asiakkaan on helppo seurata myös kotoa käsin.

Töissä jossa tarvitaan nostinta tms, laskutamme koneen vuokran, toteutuman mukaan.

Matkakorvaus  / ajoneuvo 0,55 € / km
Matkakorvaus / peräkärry +0,25 € / km

Ota yhteyttä

Mökkitalkkari

 

Kysy lisää Mökkitalkkarin palveluista.

Turun Seudun Mökkitalkkari
Marko
p. 050 533 1441
huolto@mokkitalkkari.fi

y-tunnus: 2423391-7